Wattpad?!?

Hej!  
Ni vet att det har tagit ca ett år för mig att skriva 33 kapitlen, det är verkligen jätte lite, I know that. Men era kommentarer har verkligen gjort mina dagar/kvällar till dom BÄSTA! Och jag vet inte varför ni har stannat kvar(?!?) Jag har läst lite på varje del av novellen och jag kan verkligen inte förstå hur ni har kunnat läsa den.(massa stavfel osv😂)  
Anyway, ni är bara bäst för utan er så hade jag inte fortsätt med att skriva den här storyn om Emelie och Justin. Så tack för allt! Jag vet inte om jag kommer skriva mer på novellen, men jag hoppas det så jag tror inte att detta kommer vara mitt sista inlägg. Och ang. den dåliga uppdatering, det beror på att jag skriver på en Ipad och det är för att datorn har fått virus. Och jag vet att det är många som har slutat skriva (eller tagit en pause från skrivandet), som då skriver noveller om Justin!!. Så det är så det ser ut. 

Jo, och en sak till. Jag har tänkt på att skriva en story och lägga upp den på  Wattpad. 
- Yeah, ni läste rätt. Men dock så kommer jag inte skriva den på svenska utan på engelska. Jag är inte hundra på om detta blir av, tyvärr.😔 Men mer info kommer ni/du hitta på detta Instagram kontot här nedan, för där lovar jag att skriva ut mer info om det här.